ВАЖЛИВО!

ІНФОГРАФІКА

Дорожня карта для людей, переміщених в межах країни (доповнена по всій Україні)

ДОВІДНИК
демобілізованого учасника антитерористичної операції

 

>

   
19.02.2019

В Центральному районі із підприємцями провели інформаційно-роз'яснювальну роботу щодо своєчасного прибирання прилеглої території

Відповідно до Правил благоустрою, санітарного утримання територій, затверджених рішенням Миколаївської міської ради, адміністрація Центрального району, нагадує діючим підприємствам, установам і організаціям, приватним підприємцям та жителям міста щодо необхідності дотримання прилеглої території в належному санітарному стані.

Сьогодні, 19 лютого, фахівцями відділу з координації торгівлі та підприємництва адміністрації Центрального району проведено інформаційно-роз’янювальну роботу із приватними підприємцями, які працюють на вулиці 3-тя Слобідська від проспекту Центральний до вулиці Чкалова щодо утримання прилеглої території в належному санітарному стані та дотримання Правил благоустрою м. Миколаєва.

Підприємців попередили про адміністративну відповідальність та накладання штрафів. Для уникнення непорозумінь, підприємців закликають сумлінно та своєчасно здійснювати прибирання прилеглих територій!

Відділ з координації торгівлі та підприємництва адміністрації Центрального району